080 Barcelona Fashion Tardor-Hivern 2013~2014

La passarel•la 080 Barcelona Fashion tancava ahir la seva onzena edició amb 8 desfilades, l’homenatge a Andrés Sardà i el lliurament del premi a lamillor col•lecció del certamen.

Les firmes de moda infantil Bóboli i Cóndor han obert aquest matí la jornada de cloendadel 080 Barcelona Fashion, amb una desfilada conjunta on han presentat les sevescol·leccions per a la temporada tardor/hivern 2013-2014. Sota el Títol “Rain Colours”,Bóboli ha fet una aposta clara pel color, contrastat amb el gris antracita per donar-li mésforça. Els motius de les peces són molt grans i treballats per crear un efecte encara mésespectacular. Per la seva part, Cóndor ha presentat “ Versailles”, una proposta inspiradaen múltiples universos evocadors. La firma ha presentat en exclusiva una col·lecció queha comptat amb la col·laboració de la dissenyadora especialitzada en el punt, IngridValls.
Ha agafat el relleu, la desfilada conjunta de les firmes Torras, Naulover i Slazenger. Ambla col·lecció “Torras Black”, Torras ha donat a conèixer una proposta minimalistainspirada en l’atmosfera de les grans ciutats cosmopolites del món. La desfilada deNaulover, amb la col·lecció “ New Renaissance”, ha destacat pels contrastos entre colorsen les peces, matèries o motius d’estampació, i jacquards estructurats de manera queaconsegueixen efectes de volum tridimensional. Slazenger ha presentat la proposta “Slazenger Heritatge”, que pretén reflectir en les seves peces el llegat històric de lamarca, pensada per un públic nostàlgic o també esportista.

Han tancat les desfilades del matí les firmes Javier Simorra i Escorpion. Per a latemporada tardor/hivern 2013-2014, Javier Simorra ha presentat una col·lecció queevoca sensualitat i feminitat per tots els costats, i que emfatitzen i defineixen la figura dela dona. Amb “Antagonist”, Escorpion ha donat a conèixer una creació basada en elsmons oposats i dirigida a una dona que valora la comoditat i la qualitat, prioritzant un estilelegant i seductor.
Pel que fa al programa d’activitats paral•leles vinculades al món de la moda i el disseny,aquest matí també s’ha presentat la col•lecció de productes infantils “Little Lia by Beth”,de Beth Rodergas, peces úniques, especials i realitzades de forma artesanal.
La passarel•la del 080 Barcelona Fashion acullia ahir a la tarda les col•leccionsd’Aldomartins, Yerse i retrà un homenatge al creador de moda íntima Andrés Sardà. Enaquesta jornada de cloenda, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig lliurarà,a les19.00 hores, el Premi La Roca Village 080 Barcelona Fashion, que distingeix la millorcol•lecció d’aquesta onzena edició de la passarel•la de moda catalana. En aquest marc,Martinez Lierah, premiat la Millor Col•lecció de la passada edició del 080, ha presentat la proposta “Hearst” per posar el punt i final al 080 Barcelona Fashion, la desfilada deDissenyadors de Moda Emergents de MODAFAD.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: